Direct enthousiast

Ik kwam bij toeval terecht bij Los massages Haarlem en ik was direct zeer enthousiast. Erik combineert uitstekend vakmanschap met een prettige en ontspannen sfeer. Door zijn massages zie ik de voorbereiding op de marathon van Rotterdam weer met vertrouwen tegemoet!

Ideale combinatie

De combinatie van ontspanningsmassage en Shiatsu is ideaal. Het geeft je zowel fysiek als mentaal een opkikker. Het helpt de balans tussen lichaam en geest te herstellen. Dit wordt nog eens versterkt door de coachingsvaardigheden van Erik. Ook de sportmassage is uitstekend.

Was in een mum tijd weer op de been

Was al tijden op zoek naar een échte masseur, en niet een die alleen maar aait, om onder andere mijn benen – zo hard als tafelpoten – weer tot gewone onderdanen weet te transformeren.
Dat is hem een aantal jaren terug als enige gelukt! Ook voorafgaand en na twee knieoperaties -protheses gekregen- heeft Erik buitengewoon goed werk verricht. Was in een mum van tijd weer op de been, iedereen stond er versteld van. Sindsdien houdt hij mij om de twee weken in shape. Zou niet zonder hem kunnen.

Een cadeautje aan mijzelf

Erik is een prettige masseur en een aardig mens bovendien! Erik’s massages zijn een cadeautje aan mijzelf; stevige massage gevolgd door heerlijke ontspanning. Aanrader!

Goed en krachtig

Goede krachtige massage, soms ontspannend maar zeker ook helend bij specifieke rugklachten. Ik ervaar de ontvangst en behandeling altijd als prettig!

Een aanrader

Kwam als een heel ander mens terug. Mijn schouders en nek voelde weer goed aan. Was heerlijk ontspannen. Je voelt dat Erik weet waarmee hij bezig is.

Een aanrader.

Minder rugklachten

Ik kom sinds anderhalf jaar bij Erik. Mijn lage rugklachten zijn behoorlijk verminderd. Erik geeft een krachtige massage. Ik zou iedereen aanraden een massage-abonnement bij hem te nemen. Je voelt je na de massage lekker ontspannen en je kan er weer tegenaan.

Lang gezocht

Ik heb verschillende masseurs in Haarlem geprobeerd en ben bij Erik gebleven. Voor het eerst trof ik een masseur die bij mij de pijn weet weg te werken EN mij energie weet op te leveren de dagen na de massage. De pijn in nek en schouder die ik jaren heb gehad zijn weg nu ik op maandelijkse basis gemasseerd word. Erik luistert goed naar klachten en weet daar op in te spelen.